Запрошуємо вас відвідати виставку Leather and Shoes 2017

Компанія Slat завжди намагається бути активним учасником формування модних тенденцій в сфері чоловічого взуття, а також обмінюватися досвідом з іншими виробниками. Саме тому ми щорічно представляємо наші нові колекції на виставці Leather and Shoes.

Leather and Shoes - одна з найбільших виставок взуття і взуттєвих матеріалів, що проходить щорічно в міжнародному форматі. Щороку виставка збирає десятки виробників з різних країн світу, які представляють останні новинки зі свого модельного ряду. Leather and Shoes вже багато років є законодавцем моди і виробничих тенденцій, а також відмінним майданчиком для ведення бізнесу.

У 2017 році компанія Slat повезе на виставку понад 100 моделей якісного і стильного взуття, виконаного в солідному класичному стилі. При створенні нової колекції ми використовували останні тенденції зі світу чоловічої моди в поєднанні з нашим класичним підходом до виготовлення взуття. Для пошиття кожної пари взуття ми застосовуємо тільки найкращі, натуральні матеріали від перевірених постачальників, а відповідальне ставлення до виробництва служить запорукою якості та довговічності. Втім, ви можете переконається в цьому самі, відвідавши наш стенд на виставці Leather and Shoes 2017, яка відбудеться c 24 по 27 січня в Києві, в міжнародному виставковому центрі.

Чекаємо вас на стенді 3P01!